Fraktfritt från 1500 kr
Gratis retur inom 100 dagar

Möt våra Hardguides!

Professionell rådgivning, av entusiaster, för entusiaster...

Skräddarsydda tjänster och rekommendationer för den bästa äventyrsutrustningen

HardGuides är experter på friluftsaktiviteter, brinner för smart utrustning och är en del av Hardloops kundservice. Oavsett om du letar efter den perfekta jackan till din nästa vandring, ett par skor till din första klättring, den ultimata extremloppsväskan, rätt storlek till dina gångstavar, den idealiska airbagväskan för dina friåkningspass eller om du bara vill göra en ändring i dina pågående beställningar kan du kontakta en HardGuide som hjälper dig!

Personliga produktråd

Hos Hardloop är du inte anonym, du har alltid fördelen med samma expert. När du pratar med en HardGuide pratar du med en friluftsentusiast som använder och testar de produkter du är intresserad av på sina egna äventyr.

Upptäck våra utvalda HardGuides!

Vi säljer tusentals tekniska artiklar från de bästa märkena på marknaden, men endast de bästa finns i HardGuides sortiment. För att hitta fälttestade produkter som valts ut av våra HardGuides, gå bara till kategorin: HardGuide.

HardGuides

Vad våra kunder säger om våra HardGuides

«Mycket goda råd och uppmärksamma på snabb service och byte. Tack till hela teamet.»

Jean-Marie

«Jag rekommenderar det här företaget för deras hängivenhet och kvaliteten på deras artiklar. Jag har alltid fått goda råd när jag är osäker på en produkt och leveranserna sker alltid snabbt och i tid. Bara positivt !»

Elisabeth

«Allting gick utmärkt och jag tackar er för alla era råd, som var mycket värdefulla. Samma gäller valet av tält och utrustning, som var perfekt.»

Samuel

«Eftersom jag hade specifika behov kontaktade jag dem via e-post för att få den information som krävdes för en framtida beställning. Tom svarade mig enkelt, snabbt och effektivt!!! Beställningen kunde göras efter mina önskemål...»

Etienne

Mör våra HardGuides!

Tom

Jag tillbringade min barndom mellan Provence, där jag brukade cykla mountainbike, och Normandie, där jag brukade vindsurfa. År 2019 flyttade jag till den "intensiva ön", Reunion, där jag utvecklade en verklig aptit för trailrunning och friluftsliv i alla dess former. Jag brinner för teknisk utrustning och kundrelationer och är lika motiverad av tanken på att åka på en RG med vänner som av att förbereda det bästa urvalet av produkter för ditt nästa äventyr!

Guillaume

Jag kommer ursprungligen från Lyon-regionen och växte upp i en värld av tvåhjuliga sporter, mountainbike och sedan landsvägscykling genom flera tävlingar. Jag lockades av utomhussporter och bestämde mig för att flytta närmare Haute-Savoie för att utöva mina passionerade sporter på de vackraste lekplatserna: cykling och vandring. Min största tillfredsställelse och stolthet är att föra min passion för idrott vidare. Jag ger dig gärna råd om ditt nästa äventyr!

Blandine

Jag kommer ursprungligen från Haute-Savoie och växte upp i bergen. Beroende på säsong ägnades varje helg åt cykling, vandring, skidåkning eller klättring. Jag är passionerad av denna storslagna lekplats och gillar att utöva alla typer av sportaktiviteter och upptäcka nya känslor varje gång. Jag har också rest runt i världen för att upptäcka och uppleva äventyr. Dagligen vill jag hjälpa till och dela med mig av min passion för friluftsliv. Jag hjälper dig gärna med ditt nästa äventyr!

David

Jag kommer ursprungligen från Tyskland och flyttade till Annecy-regionen för sju år sedan. Som idrottsman sedan barnsben har jag inte missat chansen att prova på friluftsliv och upptäcka denna vackra region. Du kan träffa mig på dina utflykter i Bauges eller Aravisbergen! Jag brinner för trailrunning, löpning och cykling och hjälper dig gärna att välja utrustning eller dela med mig av mina bästa spår i området!

Celia

Jag är född i Haute-Savoie och är en beundrare av min region, motiverad av respekt för miljön och passionerad av friluftsliv. Jag hade turen att växa upp i bergen och utöva skidåkning (alpint, vandring, längdskidåkning), trail, vandring men också mountainbike och klättring... Jag har några klättringar och GRs på min meritlista ;). Jag gillar att dela med mig av min passion och att kunna ge dig råd om vilken utrustning som passar dina behov och din utövning.